СТРУМИЧКО КАЗИНО ВРАБОТУВА ХИГИЕНИЧАРКА ИЛИ ХИГИЕНИЧАР!

јули 30, 2021

„ГРАНД“ казино во Струмица вработува хигиеничарка или хигиеничар! Доколку сакате стабилна работна средина и стимулативна плата, аплицирајте на: 070/253-177.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: