Струмичките советници Др Никола Маџунков и Владимир Ристов објавија: Тетово вечерва е гордо и исправено, да ја ослободиме цела Македонија!

август 20, 2022

Откако ВМРО-ДПМНЕ прогласи победа над СДСМ на изборите во Тетово, струмичките советници од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Др Никола Маџунков и Владимир Ристов на нивните официјални фејсбук профили го објавија следново:

Др Никола Маџунков:

Победничко ВМРО-ДПМНЕ во Тетово. Македонија е на нозе, ова е почеток на нивниот крај. Жива е! 🇲🇰

Владимир Ристов:

Тетово вечерва е гордо и исправено. Борбата ќе биде долга. Да ја ослободиме цела Македонија, да живее ВМРО-ДПМНЕ! 🇲🇰

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ