strumica denes logo

СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА ИЗВЕСТУВА: НА ПОДРАЧЈЕТО НА СВР-СТРУМИЦА НОВИ 16 ЛИЦА СО ИЗЈАВА ЗА САМОИЗОЛАЦИЈА!

Автор:

Датум:

април 14, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 14, 2020

Категории:

Струмица

На подрачјето на Секторот за внатрешни работи Струмица се евидирани 16 нови лица со изјава за самоизолација,

а вкупно се извршени 20 контрола над лица кои со решение од

Државен здравствен и санитарен инспекторат се во домашна изолација и 106 контроли над лица кои се во самоизолација,

известуваат од СВР-СТРУМИЦА.