strumica denes logo

СТРУМИЧКАТА ОПТИКА ЛМ СО АКЦИЈА ЗА УЧЕНИЦИТЕ И СТУДЕНТИТЕ ЗА ОНЛАЈН НАСТАВА БЕЗ ЗАМОР ВО ОЧИТЕ!

Автор:

Датум:

октомври 16, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

октомври 16, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Акција за сите ученици и студенти!

За онлајн настава без замор во очите, очила со BLUE филтер заштита, со или без диоптер за само 2000 денари!

Одберете го моделот кој најмногу Ви се допаѓа и безгрижно следете ја онлајн наставата.

#OptikaLM @optikalm