СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА „ВАМЕТАЛ“ ВРАБОТУВА СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО: РАБОТНИЦИ ВО ПРОИЗВОДСТВЕН ПОГОН ЗА ЛИМ И ЛИМАРСКА ГАЛАНТЕРИЈА И МОНТАЖЕРИ!

август 19, 2022

Струмичката компанија „ВАМЕТАЛ“ вработува лица со или без работно искуство за следниве позиции:

– ВО ПРОИЗВОДСТВЕН ПОГОН ЗА ЛИМ И ЛИМАРСКА ГАЛАНТЕРИЈА
– МОНТАЖЕРИ

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 078 444 222

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ