СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА „СИЛОТЕР“ ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИК НА ПРОИЗВОДНА ЛИНИЈА – ОБЕЗБЕДЕН ПРЕВОЗ И ПЛАТА И УСЛОВИ ОДЛИЧНИ!

мај 25, 2022

ДПТУ СИЛOТЕР ДОО Струмица има потреба од работник на производна линија. Обезбеден превоз до работното место, плата солидна и одлични услови за работа.Сите заинтересирани кандидати повеќе информации можат да добијат на телефоните 071 323 120 и 071 338 694 или директно во просториите на ДПТУ Силотер ДОО во с.Водоча секој работен ден од 08 до 16 часот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: