strumica denes logo

СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА „АГРОМАРКЕТ ИГОР“ ВРАБОТУВА ПОМОШНИК ДИСТРИБУТЕР, ДНЕВНИЦА 1.500 ДЕНАРИ И ЖЕНА ЗА РАБОТА НА МАШИНА ЗА ПАКУВАЊЕ!

Автор:

Датум:

мај 20, 2024

Автор:

Датум:

мај 20, 2024

Поради зголемен обем на работа фирмата Агромаркет Игор с.Владевци, Струмица има потреба од работници за следниве работни позици:

– Помошник дистрибутер – дневница 1.500 денари , не се потребни квалификации ;

– Жена за работа на машина за пакување – се работи само една смена квалификации спретна и способна за тимска работа.

Заинтересираните кандидати може да не контактираат на следниов телефонскиот број: 075 447 127.