СТРУМИЧКА КОМПАНИЈА ИМА ПОТРЕБА ОД ДИСТРИБУТЕР СО ПОЛОЖЕНА Ц ИЛИ Б КАТЕГОРИЈА!

август 7, 2023

Струмичка компанија има потреба од ДИСТРИБУТЕР со положена Ц или Б категорија. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 070 732 625

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: