Home

Perdormire
Струмица

СТРУМИЧАНЕЦОТ ДИМИТАР ВИТАНОВ ОСВОИ СРЕБРЕН МЕДАЛ ВО СПОРТСКО КАРАТЕ ВО ВЕНЕЦИЈА-ИТАЛИЈА!

Home

Младиот и успешен спортист Димитар Витанов кој живее во Италија а потекнува од Струмица, неодамна учествуваше на Националниот шампионат „ЛИБЕРТАС“ кој се одржува во Венеција-Италија и го освои второто место во спортско карате, односно сребрен медал. Искрени честитки од тимот на Струмица Денес.