СТРУМИЦА ДОБИВА НОВ ЛОКАЛ: „ПЕРА КАФЕ“ ВРАБОТУВА КУВАР/КА ШАНКЕР/КА И КЕЛНЕР/КА СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 070 770 879!

мај 24, 2021

„Пера Кафе“ бара кувар/ка шанкер/ка и келнер/ка со или без работно искуство. Телефон за контакт 070 770 879 – Никола!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: