Home

Perdormire
Реклама Струмица

СО РАБОТА ВО СТРУМИЦА ЗАПОЧНА „ОФИС ПЛУС“ – ЗА ПРВИТЕ 100 КУПУВАЧИ ВРЕДНИ ПОДАРОЦИ, НАГРАДИ И МНОГУ ИЗНЕНАДУВАЊА!

Home

Пријател на Вашата канцеларија. Офис Плус е лидер на пазарот со канцелариски материјали, школски прибори, модна програма и сл. 25 години на пазарот, 25 години со Вас!

За првите 100 купувачи подготвивме подароци, награди и многу изненадувања. Со секоја сметка во Офис Плус добивате лојална картичка со 10% попуст на секое следно купување, како и можност да си ја предизвикате среќата и да си извлечете подарок. Ранци, торбички, полни несесери со училишен прибор и чашки за прибор од Санторо, дрвени боички од Штедлер, ранци и тробички на Бускетс, сликовници, тетратки, брендирани чадори и многу други изненадувања од пребогатиот асортиман на Офис Плус се само дел од 100-те подароци за најбрзите купувачи. Една од најубавите приказни досега, Офис Плус Струмица.

Утре на нашиот портал следува и официјална фотогалерија од објектот.