СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО: СЕ БАРААТ РАБОТНИЦИ ЗА БЕНЗИНСКА СТАНИЦА НА „РОБОВСКИ ПАТ“

ноември 5, 2021

Бензинската станица „JEDDOIL“ која се наоѓа на „РОБОВСКИ ПАТ“, вработува работници со или без работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување може да се јават на следниот телефонски броеви: 075 218 050 и 070 374 834

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: