Perdormire
Струмица

СО БЛАГОСЛОВ ОД СТРУМИЧКАТА ЕПАРХИЈА, СТРУМИЦА ДЕНЕС ЗА ВЕЛИГДЕН ВО ЖИВО ЌЕ ЈА ПРЕНЕСУВА ВОСКРЕСНАТАТА ЛИТУРГИЈА!

Почитувани читатели, на ваше барање а со Благослов од струмичката Епархија, портал Струмица Денес за Велигден во живо ќе им ја пренесе радосната вест за Христовото Воскресение на струмичани, односно во живо ќе ја пренесува Воскреснатата литургија. Останете дома, чувајте се вие и вашите најблиски.

Ознаки