Home

Perdormire
Реклама Струмица

СЛОБОДНИ ТРИ РАБОТНИ МЕСТА ВО „ИСОЛЕ“ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА ГРАДЕЖЕН ИЛИ МАШИНСКИ ИНЖИНЕР, МАЈСТОР ЗА ИЗРАБОТКА НА АЛУМИНИУМСКА СТОЛАРИЈА И ЕДЕН ОПШТ РАБОТНИК СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Home

„ИСОЛЕ“-Струмица ја зголемува својата дејност и бара нови работници! Се бара:

– ЕДЕН ГРАДЕЖЕН ИЛИ МАШИНСКИ ИНЖИНЕР
– МАЈСТОР ЗА ИЗРАБОТКА НА АЛУМИНИУМСКА СТОЛАРИЈА
– ОПШТ РАБОТНИК СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО

Одлични услови за работа, осигурување и навремена плата согласно квалификацијата на работникот. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 034 343 656