СЛАТКАРНИЦА „БИСЕР“ ВРАБОТУВА: РАБОТНИЧКИ ЗА ПРОДАЖБА И ПРОИЗВОДСТВО НА СЛАТКИ, ШОФЕРИ И СМЕТКОВОДИТЕЛ!

јуни 23, 2021

Слаткарница „БИСЕР“ во новиот објект вработува:

– РАБОТНИЧКИ ЗА ПРОДАЖБА И ПРОИЗВОДСТВО НА СЛАТКИ
– ШОФЕРИ
– СМЕТКОВОДИТЕЛ

Сите заинтересирани може да се јават на: 070 636 616

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: