СИТЕ АКТИВНИ ОГЛАСИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА СТРУМИЦА ДЕНЕС НА ЕДНО МЕСТО!

мај 14, 2023

1. ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ВА-ИКО ЕСТЕТИК ВРАБОТУВА МАЈСТОРИ, МОЛЕРИ, ФАСАДЕРИ, АРМИРАЧИ, ГИПСЕРИ И ОПШТИ РАБОТНИЦИ!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 078 527 563


2.Германската компанија „ИСОЛЕ“ во Струмица вработува работници во погон и монтажер со работно искуство!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 078 589 191


3.ВРАБОТУВАЊЕ: ТРАНСПОРТНА ФИРМА ОД СТРУМИЦА БАРА ШОФЕР СО „Е“ КАТЕГОРИЈА ЗА ВОЗЕЊЕ НА РЕЛАЦИИ МАКЕДОНИЈА, БУГАРИЈА, СРБИЈА, РОМАНИЈА!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 077 809 414


4.СЕ БАРА РАБОТНИК НА БЕНЗИНСКАТА СТАНИЦА „МЕТАЛОПРОМЕТ“ НАСПРОТИ ХОТЕЛ „СИРИУС“
ПРИЈАВИ СЕ НА: 072 249 023


5.СТРУМИЧКАТА СЕНДВИЧАРА „БУРГЕР 13“ ВРАБОТУВА РАБОТНИЦИ ЗА ВО КУЈНА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО! ПОЧЕТНА ПЛАТА 28.000 ДЕНАРИ!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 075 339 688


6.ВРАБОТУВАЊЕ: ХАШТАГ БУРГЕР – СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД МАШКИ ЛИЦА ЗА РАБОТА!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 078 420 180


7.ВРАБОТУВАЊЕ: Транспортна компанија од Струмица има потреба од диспечерка!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 071 345 159


8.ВРАБОТУВАЊЕ: ГАРДЕН ЦЕНТАР РИСТОВИ ОД ВЛАДЕВЦИ, ВРАБОТУВААТ ДВЕ ПРОДАВАЧКИ ЗА ПРОДАЖБА НА ЦВЕЌИЊА И ОНЛАЈН ПРОДАЖБА!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 070 214 426


9.ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: МЛЕЧНИОТ РЕСТОРАН „БЕЈКЕР“ БАРА РАБОТНИЧКИ!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 070/388-133 И 034/331-454


10.„КОНЕВИ АРТ МЕБЕЛ“ ИТНО ВРАБОТУВААТ ТАПАЦЕР, ПРЕРАБОТУВАЧ НА ДРВО И КОВАЧ ВО СТРУМИЦА, СЕ РАБОТИ ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 077 749 905


11.ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ: МОНАД ПЛУГ ДООЕЛ – СКОПЈЕ ВРАБОТУВА SALES REPRESENTATIVE СО ПОЗНАВАЊЕ НА БУГАРСКИ И АНГЛИСКИ ЈАЗИК ВО СТРУМИЦА!
ПРИЈАВИ СЕ НА:


12.МЛЕКАРА ЈОКА ВРАБОТУВА РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВЕН ПОГОН ВО ИНДУСТРИСКАТА ЗОНА СЕВЕР ВО СТРУМИЦА!
ПРИЈАВИ СЕ НА 075 453 060


13.ВРАБОТУВАЊЕ ВО БОСИЛОВО: ПИЦА РЕСТОРАН „ДИВИНО“ ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ ЗА ВО КУЈНА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 078 361 204


14.ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ПИЦЕРИЈА „ЕЛИЗАБЕТ“ ВРАБОТУВА КЕЛНЕР/КА – ПЛАТА ОДЛИЧНА!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 070 214 836 И 070 253 153


15.CONCEPT FOOD & CAFE BAR во Струмица вработува на следниве позиции: КЕЛНЕР, ПОМОШНИК КЕЛНЕР, ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА, ОПЕРАТОР, ПИЦА МАЈСТОР, ХИГИЕНИЧАР.
ПРИЈАВИ СЕ НА: 075 347 502


16.ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ХОТЕЛ И РЕСТОРАН „ЕТЕРНО“ ВРАБОТУВА ХИГИЕНИЧАРКА, ПОМОШНИК ВО КУЈНА И РЕЦЕПЦИОНЕР/КА!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 075 472 122


17.МЛЕЧЕН РЕСТОРАН ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧКИ И РАБОТНИЧКИ ЗА ВО ПРОИЗВОДСТВО!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 070 636 616


18.СЕ БАРА ЖЕНА ЗА ЧУВАЊЕ НА СТАРО ЖЕНСКО ЛИЦЕ ВО СТРУМИЦА!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 070-221-130 (Елена).


19.ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ДИМИ МЕБЕЛ ТРЕЈД ВРАБОТУВА ОПШТИ РАБОТНИЦИ И ТАПАЦЕРИ НА МЕБЕЛ – ПЛАТА ОДЛИЧНА!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 077 766 963


20.ОГЛАС: ПОРАДИ ЗГОЛЕМЕН ОБЕМ НА РАБОТАТА, СЕНДВИЧАРА ЕКСТРИМ-СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 070 710 982


21.ВРАБОТУВАЊЕ: НОВООТВОРЕНОТО ТОБАКО ВО СТРУМИЦА „БОБИ 3“ ВРАБОТУВА РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!
ПРИЈАВУВАЊЕ НА: 077 882 222


22.ПОЧЕТНА ПЛАТА 40.000 ДЕНАРИ И ОДЛИЧНИ УСЛОВИ: Се вработува БРАВАР-ЗАВАРУВАЧ во Дафс Метал Дизајн во Робово!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 070 562 629


23.„ВАМЕТАЛ“ ОД СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ПОВЕЌЕ ЛИЦА СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!
ПРИЈАВИ СЕ НА: 078/444-222 И 034/329-284


24.ВРАБОТУВАЊЕ ВО СЕНДВИЧАРА ВО ВАСИЛЕВО: Се бара женско лице за работа со и без работно искуство во BURGER ZONE.
ПРИЈАВИ СЕ НА: 071 613 536


25.ВРАБОТУВАЊЕ ВО ГЕРМАНИЈА: „Вучковски Логистик“ вработува шофери и монтери на мебел и бела техника!
ПРИЈАВИ СЕ НА Viber или WhatsApp: +4917634379345


Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: