strumica denes logo

СЕМИЈА ДЕМОВА ОД СТРУМИЦА СВОИТЕ ГОТВАЧКИ ВЕШТИНИ ГИ ПРИКАЖУВА НА НЕЈЗИНИОТ ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ!

Автор:

Датум:

октомври 18, 2023

Автор:

Датум:

октомври 18, 2023

Струмичанката Семија Демова која и е добро позната на јавноста поради нејзините готвачки вештини, неодамна започна своите креации со храната да ги прикажува на нејзиниот инстаграм профил chefsemidemova. Демова за Струмица Денес вели дека 5 години прифесонално се занимава со оваа работа и храната ја подготвува со многу љубов и внимание.

Ова се дел од нејзините успеси:

2019 година – Златен медал за торта (старска носија).
2022 – Сребрен медал за лосос
2023 – Бронзен медал за пастрмка
2023 – Бронзен медал за лосос

Заследете го инстаграм профилот на Семија chefsemidemova