СЕ ВРАБОТУВААТ ТАПАЦЕРИ СО РАБОТНО ИСКУСТВО ВО СТРУМИЦА: „АЛАЏОВИ КОМФОРТ“ НУДИ ОДЛИЧНИ УСЛОВИ И ПЛАТА – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 078 214-963!

мај 24, 2021

Фабрика за производство на столови Алаџови комфорт има потреба од ТАПАЦЕРИ со работно искуство. Информации на тел:078/214-963

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: