СЕ ВРАБОТУВААТ РАБОТНИЦИ ВО ГЕРМАНИЈА СО РАБОТНО ИСКУСТВО – ОБЕЗБЕДЕНО СМЕСТУВАЊЕ!

април 9, 2022

Компанијата Manev Heizung & Sanitär бара работници во Германија. Дејноста на компанијата е:

– Реновирање на комплетно купатило (од инсталација на вода, до завршна фаза)
– Инсталирање на парно греење, подно греење, соларно и лепење на плочки

Работниците потребно е да имат работно искуство.

– СО БУГАРСКИ ИЛИ МАКЕДОНСКИ ПАСОШ
– ОБЕЗБЕДЕНО СМЕСТУВАЊЕ

Сите заинтересирани може да се јават или пишат на следниот телефонски број на ВИБЕР 0173 2623713
МЕЈЛ: info@manev-heizungsanitar.de

ПЛАТА ПО ДОГОВОР!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: