СЕ ВРАБОТУВААТ ОПЕРАТОРИ ВО АВТОМАТ КЛУБ (СЛ КЛУБ) ВО СТРУМИЦА!

август 12, 2022

Се вработуваат оператори во АВТОМАТ КЛУБ (СЛ КЛУБ) во Струмица.

– КОНКУРЕНТНА ПЛАТА И БОНУСИ
– МОЖНОСТ ЗА НАПРЕДУВАЊЕ
– ОДЛИЧНИ УСЛОВИ ЗА РАБОТА

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 078 454 622
МЕЈЛ: sportlife.com.mk

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: