strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВААТ НЕГУВАТЕЛИ ВО ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „ОТВОРЕНО СРЦЕ“ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јуни 26, 2024

Автор:

Датум:

јуни 26, 2024

Се вработуваат, НЕГУВАТЕЛИ во домот за стари лица „Отворено срце“ во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број 075 499 188 од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот.