СЕ ВРАБОТУВААТ ГРАДЕЖНИ МАЈСТОРИ И РАБОТНИЦИ ВО СТРУМИЦА: ЗАГАРАНТИРАНА И РЕДОВНА ПЛАТА ВО „КОНИНГ ГРАДБА“

мај 26, 2021

Градежната фирма „КОНИНГ ГРАДБА“ од Струмица има потреба од градежни мајстори и работници за работа на објекти во Струмица.

Загарантирана редовна плата.

Повеќе информации на:

075-257 068

076-469 945

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: