Home

Perdormire
Реклама Струмица

СЕ ВРАБОТУВААТ ДЕВОЈКИ ВО ВЕГАС КАЗИНО ВО СТРУМИЦА СО И БЕЗ ИСКУСТВО – 28.000 ДЕНАРИ ПЛАТА И ПЛАТЕНО СМЕСТУВАЊЕ!

Home

Потребни се девојки за работа во „ВЕГАС“ казино во Струмица со и без работно искуство. Плата 28.000 денари и платено сместување.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 078 345 178