СЕ ВРАБОТУВААТ БРАВАРИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО: СЕ РАБОТИ ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК – АГАРТА ИНЖИНЕРИНГ НУДИ НАТПРОСЕЧНИ РЕДОВНИ МЕСЕЧНИ ПРИМАЊА!

јули 11, 2021

Компанијата АГАРТА ИНЖИНЕРИНГ – СТРУМИЦА која се занимава со производство и монтажа на градежна столарија, челични конструкции, стаклени и алуминиумски елементи,

ВРАБОТУВА БРАВАРИ со и без работно искуство!

АГАРТА работи од понеделник до петок, нуди натпросечни редовни месечни примања, плус додатоци и има пријатна и тимска атмосфера.

Кандидатите кои се заинтересирани можат да не контактираат на

телефонскиот број 078/229-425.

Ќе се договориме за се’!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: