СЕ ВРАБОТУВА ЖЕНА ЗА ВО КУЈНА ВО „ПИЦЕРИЈА ПАРК БОСИЛОВО“ ВО ДАБИЛЕ!

февруари 6, 2024

Пицерија „ПАРК“ со локација во Дабиле на излезот кон Босилово имаат потреба од зголемување на персоналот. Се бара:

– ЖЕНА ЗА ВО КУЈНА

Сите заинтересирани за подетални информации да се јават на: 070 347 976

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: