СЕ ВРАБОТУВА ЖЕНА ВО СТРУМИЦА ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ДОМАЌИНСТВО И КАНЦЕЛАРИЈА – ПЛАТА 25.000 ДЕНАРИ!

март 15, 2023

Се вработува жена во Струмица за одржување на домаќинство и канцеларија.

– ПЛАТА 25.000 ДЕНАРИ
– ОСИГУРУВАЊЕ ЗА ЦЕЛО РАБОТНО ВРЕМЕ

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 076 321 927

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: