СЕ ВРАБОТУВА ШОФЕР СО ПОЛОЖЕНА Ц КАТЕГОРИЈА ВО СТРУМИЦА – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 071 260 177

декември 6, 2021

Еуро Дистрибуција Струмица има потреба од шофер со положена Ц категорија.

Број за контакт: 071260177

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: