СЕ ВРАБОТУВА ЛИЧНОСТ ВО СТРУМИЦА ЗА ДИСПЕЧИРАЊЕ И TRACK AND TRACE НА ТОВАРНИ ВОЗИЛА ВО САД: „ДИСПЕЧ ИНТЕРНАЦИОНАЛ“ НУДИ ОДЛИЧНИ УСЛОВИ ЗА РАБОТА!

мај 28, 2021

Доколку имате искуство со диспечирање и track and trace на товарни возила во САД или пак сакате да научите и работите во транспортниот бизнис, ова е одлична можност за вас! Најпросперитетната струмичка компанија бара работници со и без работно искуство. Условите за работа се одлични а платата е по договор. Повеќе информации и пријавување на:

070-518-772 и ana.kindtransport@gmail.com

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: