strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВА ДИСПЕЧЕР СО РАБОТНО ИСКУСТВО ВО СТРУМИЦА И РАДОВИШ, ПЛАТА И УСЛОВИ ОДЛИЧНИ – ПОТРЕБНО Е ВИСОКО НИВО НА ЗБОРУВАЊЕ И КОМУНИКАЦИЈА НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК!

Автор:

Датум:

јуни 27, 2024

Автор:

Датум:

јуни 27, 2024

American Express Freight INC вработува ДИСПЕЧЕР за работа во канцеларија со локации во Радовиш и Струмица. Потребно е одлично познавање на Англискиот јазик (комуникација и пишување).

Компанијата нуди одлични услови и конкурентна плата. Работното време е од 14:00 до 23:00 часот.

Заинтересираните кандидати може да аплицираат на: axf.recruiting@gmail.com или на вибер бројот: +12405294321