Home

Perdormire
Реклама Струмица

СЕ ВРАБОТУВА ДЕВОЈКА СО РАБОТНО ИСКУСТВО ЗА КОМЕРЦИЈА СО ПОЛОЖЕНА Б КАТЕГОРИЈА!

Home

Се бара девојка со работно искуство за КОМЕРЦИЈА со положена Б категорија. Сите оние кои се заинтересирани може да се пријават на 077 978 764. Плата и условите се одлични!