strumica denes logo

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ОД 40 М2 НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА ВО СТРУМИЦА – ВЕДНАШ НАСПРОТИ ХОТЕЛ „ТИВЕРИПОЛ“

Автор:

Датум:

април 13, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

април 13, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Се издава деловен простор од 40 м2 на одлична локација во Струмица, веднаш наспроти хотел „Тивериопол“. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 070 214 571