СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ ОД 600М2 ПОГОДЕН ЗА СВАДБИ, КАЗИНО И ДРУГИ ДЕЈНОСТИ – ВЕДНАШ НАСПРОТИ ХОТЕЛ „СИРИУС“

јули 5, 2021

Се издава голем деловен објект од 600м2 веднаш наспроти хотел „Сириус“. Објектот е погоден за свадби, казино и други дејности. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 078253426

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: