СЕ БАРА ЖЕНА ЗА ЧУВАЊЕ НА ПОСТАРО ЛИЦЕ ВО СТРУМИЦА!

август 30, 2022

Се бара жена за чување на постаро лице во Струмица. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 075 815 723

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: