СЕ БАРА СТАН ЗА КУПУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА ДО 70 ИЛИ 80 КВАДРАТИ!

јуни 21, 2022
????????????????????????????????????

Се бара стан за купување во Струмица до 70 или 80 квадрати до 55.000 евра. За сите понуди може да се јавите на следниот телефонски број: 077 983 453.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: