strumica denes logo

СЕ БАРА РАБОТНИК НА БЕНЗИНСКАТА СТАНИЦА „МЕТАЛОПРОМЕТ“ НАСПРОТИ ХОТЕЛ „СИРИУС“

Автор:

Датум:

септември 29, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

септември 29, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Се бара работник на бензинската станица „МЕТАЛОПРОМЕТ“ која се наоѓа наспроти хотел „Сириус“. Информации и пријавување на телефонскиот број: 070-302-300, секој ден од 08:00 до 15:00 часот.