Home

Perdormire
Реклама Струмица

СЕ БАРА РАБОТНИК ИЛИ РАБОТНИЧКА ЗА РАБОТА НА КАСА НА БЕНЗИНСКА СТАНИЦА ВО СТРУМИЦА!

Home

Се бара работник или работничка за работа на каса на бензинска станица во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075 236 998