СЕ БАРА НАМЕСТЕНА ГАРСОНИЕРА ИЛИ ЕДНОСОБЕН СТАН ВО СТРУМИЦА ЗА КУПУВАЊЕ!

ноември 17, 2021

На било која локација во Струмица, се бара наместена гарсониера за купување или еднособен стан. За сите понуди може да го исконтактирате следниот телефонски број: 078 587 575

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: