СЕ БАРА ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА ВО ФРИЗЕРСКИ САЛОН ВО СТРУМИЦА!

март 15, 2022

Се бара девојка за работа во фризерски салон во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078/739-233

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: