strumica denes logo

САМО ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ФИТО-ПАСТА ЗА ИЗБЕЛУВАЊЕ НА ЗАБИ СО ЈАГЛЕН И БИЛКИ ОД ТАЈГА, ЗАЕДНО СО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ!

Автор:

Датум:

ноември 22, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

ноември 22, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Фитопаста за избелување со јаглен и билки од тајга и четка за заби „Бамбус јаглен

Смејте се почесто, насмевнете се од уво до уво, бидејќи имате многу причини за тоа! Една од нив е вашата снежно бела насмевка. Ако тоа не е случај, поправете ја ситуацијата со помош на фитопаста за избелување на забите од Dr. Тајга.

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/паста-за-белеење-со-јаглен/

Фитопастата за избелување на забите со јаглен и билки од тајга има богата црна боја и нејзината редовна употреба ќе помогне да се врати природната нијанса на забите.

Фитопаста:

– помага да се врати природната белина на забите
– ги отстранува наслагите од тутунот, чајот и кафето
– го одржува свеж здивот
– погоден е за чувствителни непца
Четката за заби „Bamboo Charcoal“ со супер тенки влакна и содржина на јаглен ќе помогне да се врати снежно-белиот сјај на вашата насмевка. Благодарение на редовното користење на овој „паметен“ додаток, можете уште еднаш „нескромно“ да се насмевнете.
Четка за заби „Бамбус јаглен“:
– нежно ја чисти, полира забната глеѓ и ги масира непцата,
– погоден е за употреба со висока чувствителност на забите и ослабени непца,
– ја отстранува бактериската обвивка дури и на тешко достапни места.

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/