САМО ОВАА САБОТА ВО „РИВЕРСОФТ“ : ГРАТИС ВАУЧЕР ЗА СЕКОЈА СМЕТКА НАД 10.000 ДЕНАРИ!

декември 10, 2021

💣 САМО ОВАА САБОТА! 💣
⏰ 11ти ДЕКЕМВРИ ⏰
🎁 ГРАТИС ВАУЧЕР за СЕКОЈА сметка над 10.000 денари! 🎁
✨ ПРАЗНИЦИ СЕ БЛИЖАТ

👉 Биди чекор напред во технологијата! #заштеди

🔛 Дојдете, видете и проверете во салоните на RIVER SOFT 🔛
* Овде сме за сите информации кои Ви се потребни

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: