Home

Perdormire
Реклама Струмица

РАБОТА ВО ШВАЈЦАРИЈА: СЕ ВРАБОТУВААТ МЕСАРИ СО ЕВРОПСКИ ДОКУМЕНТ – ОБЕЗБЕДЕНА ВИЗА, ОДЛИЧНА ПЛАТА И СМЕСТУВАЊЕ!

Home

Се вработуваат месари во Швајцарија. Обезбедена ВИЗА, одлична плата и за почеток сместување. Сите кандидати треба да посетуваат европски пасош, а предност имаат оние со работно искуство.

ПРИЈАВУВАЊЕ НА: +41766816686 (ВИБЕР) секој ден од 07:00 часот до 17:00 часот.