Home

Perdormire
Струмица

ПРОМОТИВНО ВИДЕО НА ИНОВАТИВНАТА ИНИЦИЈАТИВА „РЕШЕНИЈА ЗА МЛАДИ ВО СТРУМИЦА“ – ИМПЛЕМЕНТАТОР Е ХРИСТИЈАН ВЕЛКОВ!

Home

Промотивно видео на Иновативната Иницијатива “Решенија за млади во Струмица” чиј што имплементатор е Христијан Велков. Иновативната иницијата е дел од “Поддршка на изборните реформи” проект на Швајцарската агенција за развој и соработка (СДЦ), кој го спроведуваат Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС) и нејзиниот партнер, Националниот младински совет на Македонија. (НМСМ).