Продолжува периодот на претежно тивко и релативно топло време, температурата во Струмица следните денови ќе се движи од -3 до 16 степени целзиусови

декември 25, 2023

Продолжува периодот на претежно тивко и релативно топло време, температурата во Струмица следните денови ќе се движи од -3 до 16 степени целзиусови

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: