„ПРИНЦ КАФЕ“ ВО „ГЛОБАЛ“ ВРАБОТУВА ШАНКЕРИ/КИ И КЕЛНЕРИ/КИ ЗА РАБОТА ВО КАФИЧ ОД 08:00 ДО 20:00 ЧАСОТ!

август 20, 2021

„ГЛОБАЛ“ доби нов кафич кој работи од 08:00 часот до 20:00 часот. „ПРИНЦ КАФЕ“ вработува:

– ШАНКЕРИ ИЛИ ШАНКЕРКИ
– КЕЛНЕРИ ИЛИ КЕЛНЕРКИ

Сите заинтересирани може да се пријават на: 078 298 017

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: