strumica denes logo

ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СТРУМИЦА, СЛАТКАРИСТИКА ГО ПОСЕТИ ГОРАН ПАНДЕВ!

Автор:

Датум:

јули 6, 2024

Автор:

Датум:

јули 6, 2024

Слаткаристика, кој веќе подолг период се подготвува за концертот во Струмица, одлучи да го посети Пандев, кој е роден во овој град и е вистински херој за неговите граѓани. Средбата беше пријателска и полна со позитивна енергија, при што двајцата разговараа за спортот, музиката и љубовта кон родниот крај.

Горан Пандев, пак, изрази задоволство од посетата и му посака успех на Слаткаристика на претстојниот концерт вечерва во клуб „Аватар“ во Струмица.