ПОЗНАТАТА БАЛКАНСКА ЅВЕЗДА ВОЈАЖ, ВО САБОТА ВО СТРУМИЦА ВО „АВАТАР“

мај 24, 2022

🅰️ватар е секогаш тука за сите оние кои уживаат во добрата забава. Затоа овaа сабота 28.05.2022 Ви го претставуваме веќе добро познатиот ⭐️VOYAGE⭐️ еден од омилените на нашите простори.
Цена на влезница 350мкд!

РЕЗЕРВАЦИИ :
📱071/256-999
📱071/298-444

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: