ПОВТОРНО СО ВАС: СО МНОГУ НОВОСТИ, „ГУЛИВЕР“ ОД 21 СЕПТЕМВРИ НА ИСТАТА ЛОКАЦИЈА – ЦЕЛА НЕДЕЛА ГРАТИС МЕЗЕ!

септември 14, 2021

МЕЗЕ БАР „ГУЛИВЕР“ од 21 септември повторно со Вас на истата локација. Најавени се многу новости и изненадувања, а сите оние кои првата недела ќе го посетат „ГУЛИВЕР“, ќе добијат гратис мезе.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: