ПОРАДИ ЗГОЛЕМЕНИОТ ОБЕМ НА РАБОТА, ТЕХНО ХИГИЕНА ВРАБОТУВА ХИГИЕНИЧАРКИ!

јули 21, 2022

Поради зголемениот обем на работа, струмичката компанија ТЕХНО ХИГИЕНА вработува хигиеничарки. Сите заинтересирани за подетални информациии може да се јават на следниот телефонски број: 076 440 780 и 071 339 217.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: