ПОПУСТИ УШТЕ ОВАА НЕДЕЛА: ПЛАЌАШ ДВА, УЧИШ ТРИ МЕСЕЦИ АНГЛИСКИ ЈАЗИК ВО ЦЕНТАРОТ ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ „Степ Ап“

јануари 28, 2021

💥ПОПУСТИ, 💥ПОПУСТИ, 💥ПОПУСТИ

✅УШТЕ ОВАА НЕДЕЛА ТРАЕ ПОПУСТОТ ПЛАЌАШ 2️⃣ УЧИШ 3️⃣ МЕСЕЦИ.
✅ПОПУСТОТ ВАЖИ ЗА СИТЕ КАНДИДАТИ ОД СЕКОЈА НОВОФОРМИРАНА ГРУПА ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА А1 И А2 СТЕПЕН.
✅ВИ НУДИМЕ МОЖНОСТ НАСТАВАТА ДА ЈА СЛЕДИТЕ И ОНЛАЈН.
☎️ 070/612-512;
☎️ 077/928-319;

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: