Home

Perdormire
Реклама Струмица

ПОЧЕТНА ПЛАТА 20.000 ДЕНАРИ – COFFEE BAR „LIFE“ ВРАБОТУВА ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА ВО СТРУМИЦА!

Home

Coffee bar „Life“ има потреба од девојки за работа. Почетна плата 20.000 денари.

Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 078 299 888